Ny direktør på vej til SBC

13/09/2017

Sermersooq Business Council er erhvervsrådet i Kommuneqarfik Sermersooq, som har til opgave at fremme vækst og økonomisk fremgang i kommunen ved at understøtte og udvikle kommunens erhvervsliv. Det har Ulla Lynge sammen med formanden Martin Sandy Shalmi stået i spidsen for siden august 2013 og hun forlader stillingen primo det nye år, når introduktionen til den nye direktør er gennemført.

 

”Jeg har haft 4 gode år i SBC og nu føles det rigtigt at give stafetten videre. Det vigtigste i denne situation er at lave en god overgang med den kommende direktør, sådan at man hurtigt kan komme i gang med at videreudvikle SBC”, fortæller Ulla Lynge.

 

”Vi har været meget tilfredse med Ullas præstationer, hvor hun har formået at udvikle SBC til en driftig og aktiv medspiller til kommunens erhvervsliv.  Brandet Colourful Nuuk, iværksætterrådgivning og det at være katalysator for erhvervsudviklingsinitiativer har blomstret i Ullas ledelsesperiode. Bestyrelsen ønsker Ulla god vind fremover og ser frem til en spændende proces med at rekruttere den nye direktør til SBC”, udtaler bestyrelsesformand Martin Sandy Shalmi.

 

Den kommende direktør forventes ansat senest 1. januar 2018.

Stillingsopslag

Relaterede nyheder

Søg på siden