Du kan lære af resten af verden

14/03/2018

Sted Grønlandsbankens kantine

Kl. 17.00 – 21.00

Den danske serie-iværksætter Jonathan Løw har boet og arbejdet i Silicon Valley i USA igennem flere år. Han har startet virksomheder både i Danmark og i udlandet, og han har modtaget en lang række priser indenfor iværksætteri, ledelse og innovation.

Jonathan besøger den 3. april 2018 Grønland for at dele sine erfaringer med nuværende og kommende grønlandske iværksættere. Han vil dels holde et foredrag omkring emnet og dels facilitere en workshop, hvor man som grønlandsk iværksætter kan prøve de internationale værktøjer og tankemåder af på sine egne idéer og forretningsmodeller.


Vi kommer til at snakke om helt lavpraktiske værktøjer, man kan anvende, men det bliver også en samtale omkring iværksætterkultur og det at turde drømme stort. Derudover har Jonathan rådgivet flere end 300 iværksættere igennem sin karriere, så det hele foregår meget nede på jorden og konkret. Ingen spørgsmål vil være dumme eller forkerte. Det handler om at lære – bl.a. ved at begå fejl og turde dumme sig.

Endelig har Jonathan udgivet #1 bestselleren GURUBOGEN, hvor han har talt med 100 internationale ledere og iværksættere.

Alle deltagerne til dette arrangement får et gratis eksemplar af GURUBOGEN med hjem som både e-bog og lydbog.

Mere om Jonathan Løw på www.jonathanloew.dk


Mere om GURUBOGEN på www.gurubogen.dk

 

 

Format for arrangementet:

  • 1 times foredrag med Jonathan Løw
  • 20-30 minutters pause og refleksion
  • 1-2 timers workshop – faciliteret af Jonathan
  • Opsummering i plenum og afslutning med Jonathan.

 

 

Relaterede nyheder

Søg på siden