Direktør

31/10/2017

Den nye direktør - som tiltræder i SBC den 1. december - er Rune Krogh Fridorff-Hansen. Han kommer fra en stilling som landedirektør i den internationale it-virksomhed EG A/S. Med sig bringer han over 15 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling, IT og iværksætteri i Grønland.

”Min passion er at skabe resultatorienteret udvikling og ikke mindst vækst. Jeg glæder mig til at bringe min erfaring med forretningsudvikling i Grønland i spil og være med til at underbygge nye vækstmuligheder i Kommuneqarfik Sermersooq.” fortæller Rune Krogh Fridorff-Hansen.

Den nye direktør er opvokset i Grønland, uddannet i Danmark og har boet de sidste 15 år i Nuuk.

 

Erhvervsråd med fart over feltet

Rune Krogh Fridorff-Hansen overtager direktørposten efter Ulla Lynge som har arbejdet målrettet med at udvikle Sermersooq Business Council fra en nystartet organisation til etableret erhvervsudviklingsinstitution.

Sermersooq Business Council er katalysator for erhvervsudvikling inden for Kommunqarfik Sermersooqs grænser og arbejder strategisk med at understøtte vækst i erhvervslivet. Organisationen har bl.a. fokus på områderne fiskeri, fødevarer, transport, erhvervsanalyser, kompetenceudvikling, Colourful Nuuk og ikke mindst rådgivning af iværksættere. 

Relaterede nyheder

Søg på siden