Aalborg Dage 2019

04/06/2019

Venskabsbyerne Nuuk og Aalborg afholder i fællesskab igen Aalborg dage! 

I nedenstående link finder du info og muligheden for at tilmelde dig AalborgDage i Nuuk. Der er deadline for tilmelding senest den 19. juni 2019.

 

Tilmelding til AalborgDage i Nuuk 14. - 19. august

 

AalborgDage i Nuuk er en begivenhed venskabskommunerne Kommuneqarfik Sermersooq og Aalborg Kommune organiserer hvert andet år. Begivenheden skifter mellem Aalborg og Nuuk. 


Formålet med dagene er at sætte fokus på fremtidige muligheder i et fortsat samarbejde på tværs af sektorer, landegrænser og organisationer. Programmet for dette års AalborgDage i Nuuk er tredelt med et politisk-, et erhvervsmæssigt-, og et kulturelt spor. 

Årets program indeholder politiske aktiviteter, erhvervsarrangementer herunder en erhvervskonference, virksomhedsbesøg og muligheder for B2B møder. Den kulturelle del af AalborgDagene byder på noget ganske særligt, blandt andet ved deltagelse af Aalborg Symfoniorkester.

Programmet planlægges løbende, og du vil efter din tilmelding blive kontaktet af arrangørerne i forhold til deltagelse i specifikke arrangementer. Du kan se nærmere om programmet ved at trykke på linket til tilmelding.

 

Opdatering 14.08.19 

Se det endelige program her, og deltagerliste her. 

 

Foto: Mads Pihl / Visit Greenland

Relaterede nyheder

Søg på siden