Gode råd til iværksætteren

 
Det starter med en ide

Du behøver ikke at opfinde det næste store brand for at blive succesfuld iværksætter. En ny vinkel på en eksisterende ide kan sagtens være nok. Vigtigst er, at du finder noget, som du brænder for. Tænk over hvad målet er. Vil du blot prøve at starte noget selv, ønsker du økonomist uafhængighed eller noget helt tredje?

 

Familie og risiko

Tal med din familie om din ide. At starte op kræver meget tid, og det er vigtigt, at du har støtte med hjemmefra. Tænk over, om din privatøkonomi kan tåle at starte noget op - overskuddet kommer ikke nødvendigvis fra dag ét!

 

Forretningsgrundlag

Når du skal forvandle din ide til forretning skal du tænke på: 

  • Hvem er kunderne?
  • Skaber du værdi for dem?
  • Ville du købe produktet selv?

 

Alene eller sammen med andre?

Det kan være nemmere at at starte en virksomhed op sammen med andre. Det er næsten umuligt selv at have alle kompetencerne, der kræves. Husk at lave en forventningsafstemning, hvis I starter en virksomhed sammen, om hvordan I ser virksomheden udvikle sig.

Starter du alene, så overvej hvilke områder du kan udlicitere. Så kan du koncentere dig om det, du brænder for og er god til. 

 

Brug internettet

Der findes mange informationer og værktøjer for iværksættere på internettet.

Disse og mange flere giver gode råd til nye iværksættere.

 

Start med det samme

Begynd i dag! Afprøv din ide på potentielle kunder, og spørg dem direkte, hvad de synes om produktet. Så du kan finde ud af om ideen er god, eller om den skal ændres lidt for at blive fantastisk.

Søg på siden