Min Virksomhed - en visuel forretningsplan

 

Er du iværksætter og går du og har en virksomheds-ide som du gerne vil starte op? Sermersooq Business Council stiller nu en visuel forretningsplan til rådighed for iværksættere, som vil beskrive deres virksomhed på en mere kreativ måde. 

Den gode forretningsidé er ikke altid lige til, at få ned i en formular eller et excel ark – den kan beskrives med billeder, farver og mange andre kreative metoder. Med den visuelle forretningsplan kan du beskrive din idé, forventninger, midler og dine kompetencer som iværksætter – sådan som du forestiller dig det!

Skabelonen giver dig muligheden for at arbejde kreativt med dine drømme, men er samtidig så struktureret, at den udfyldte skabelon vil være nøjagtig lige så omfattende som en traditionel forretningsplan og budget. Du kan bruge den, til at præsentere din virksomhed f.eks. i banken, hos en revisor – eller hos Greenland Business. 

Rådgivning og vejledning

Kontakt Sermersooq Business Council, hvad enten du har brug for sparring om forretningsplanen, mangler input til markedsføringen, skal lægge budget eller blot have gode råd med på vejen.

Find gode råd, skabeloner til forretningsplanen og budgetmodel samt et link til støttemuligheder til venstre. 

Download den visuelle forretningsplan her og kontakt os for vejledning til udfyldelse af planen.

Skabelonen udgives i samarbejde mellem Sermersooq Business Council og KarlBak. 
Den visuelle forretningsplan er udviklet af Erhvervs- og Videnscenter Vestsjælland i 2007.

Søg på siden