Iværksætteri

Kontakt SBC, hvad enten du har brug for sparring om forretningsplanen, mangler input til markedsføringen, skal lægge budget eller blot have gode råd med på vejen.

Find gode råd, skabeloner til forretningsplan og budgetmodel samt et link til støttemuligheder til venstre.

 
Iværksætterhus

Er du iværksætter og mangler et erhvervslejemål? Så har du mulighed for at søge om at leje et lokale i Iværksætterhuset på Nuukullak 35, 3900 Nuuk.For at få et lejemål skal din forretning:

  • Være i opstartsfasen
  • Have vækstpotentiale
  • Have et unikt, ikke-konkurrenceforvridende produkt
  • Være innovativ og kreativ

Det er en gruppe af repræsentanter fra erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne, der afgør om du har mulighed for at komme ind i iværksætterhuset. SBC afgør ikke, om du får et lejemål, men rådgiver dig om ansøgningsprocessen og praktiske spørgsmål. Du skal være opmærksom på, at du max. kan have lejemålet i 3 år, og at virksomheder i iværksætterhuset forpligter sig til at deltage i forskellige SBC-arrangementer.

Vil du vide mere, så kontakt info@business.gl

Events for iværksættere

SBC holder løbende workshops og rådgivningsarrangementer for iværksættere. Blandt andet er der Start-Up forløb for iværksættere. I uge 47 afholdes den årlige iværksætteruge, hvor du kan komme til inspirerende foredrag og workshops. Find vores events her.

Søg på siden